Krásne detské outfity na leto, ktoré si zamilujete

Dátum pridania: 06. júl 2021

Leto je v plnom prúde a my sme si pre vás pripravili niekoľko tipov na detské outfity. Veď aj deti sa chcú pekne obliekať, preto sa môžete inšpirovať týmito modelmi. 

Výrazná modrá a červená

Námornícka modrá farba, pásiky a k tomu kombinácia červenej...to sú výrazné farby, ktoré sa k letu hodia. Dievčatá nemusia mať vždy iba šaty. Pekne oblečené môžu byť aj v krátkych alebo dlhých nohaviciach. Stačí pridať čelenku alebo klobúčik a perfektný outfit je na svete.

Športová elegancia

Športovo-elegantný štýl sa hodí aj deťom. Krátke tričko alebo košeľa, dôležitá je najmä pohodlnosť. Voľte radšej svetlejšie odtiene farieb a čiernej sa v lete vyhnite. 

Prírodné materiály nemôžu v šatníku chýbať

Jedným z úžasných materiálov, ktoré sú vhodné na nosenie počas leta, je aj ľan. Detské oblečenie z ľanu je krásne a pôsobí výnimočne. Ľahká a vzdušná taká by mala byť detská móda počas leta.

Veselé a hravé šaty

Čo by to bolo za detskú módu, keby sa vynechali pestré a farebné motívy? Na takéto modely nemôžeme zabúdať. Keď šaty zladíte s podkolienkami, hneď je outfit krajší.

Obľúbené traky pre najmenších

Veľmi obľúbeným modelom na leto sú detské traky v spojení s krátkymi nohavicami. Nielenže sú praktické, ale vyzerajú perfektne. Zaujímavý strih a farba spolu vytvoria originálny kúsok oblečenia.  

Jednoduchosť kombinovaná s volánmi

Jedna farba a volány to sú ideálni parťáci, ktorí dajú oblečeniu úplne nový nádych. Do školy, do škôlky, na oslavu alebo len tak von...tieto modely využijete naozaj pre všetky príležitosti.

 

Čo je ale ešte dôležitejšie ako samotné modely a strihy, sú detské látky, z ktorých je oblečenie ušité. Počas letných mesiacov hľadajte materiály, v ktorých bude detská pokožka dýchať. Tipy na letné látky nájdete aj v našom ďalšom článku.

Pokiaľ hľadáte oblečenie alebo látky z bavlny, na toto si dajte pri kúpe pozor.

 

Select s.r.o.

Zamarovská 80
911 05 Trenčín - Zamarovce

032 743 43 29
selecttn@selecttn.sk

Newsletter

Tvorba web stránok - Ján Ďuriga