6 noviniek v jesennej móde, ktoré sa vám budú páčiť

Dátum pridania: 04. október 2021

Jeseň vôbec nie je nudné ročné obdobie. Hýri rôznymi pestrými farbami, ktoré sa pretavujú aj do sveta módy. Poďme sa pozrieť na to, ktoré farby a módne kúsky budú na vrchole túto jeseň. 

Kabelky XXL

Pokiaľ túžite po novej kabelke, určite kúpte tú najväčšiu...modely XXL budú túto jeseň v kurze. Veľká kabelka je naozaj praktická, ak ste typ ženy, ktorá musí mať všetko potrebné a možno aj niečo menej nepotrebné so sebou. A presne to majú tento rok kabelky prezentovať - praktickosť. Oproti predošlej sezóne je to zmena, pretože boli preferované prevažne malé kabelky. 

Veľmi veľké bundy

Okrem veľkých kabeliek môžeme čakať v obchodoch aj príval veľkých puffy búnd. Budú na nich prevládať výrazné a farebné látky. Okrem toho, že upútajú pozornosť okolia, bude v nich príjemne teplo.

Károvaný vzor, kvetinové látky a sukňa v tvare A

Tento rok vo svojej kolekcii Haute Couture pre jeseň-zima 2021/2022 predviedol módny dom Dior práve károvaný vzor. Pre niekoho obľúbený viac a pre niekoho menej, no určite má károvaný vzor svoje opodstatnené miesto v móde. Je zaujímavý, jedinečný a zároveň rafinovaný. Nosíme ho najmä na sukniach, kabátoch, ale aj nohaviciach či oblekoch. 

Preferovať sa budú kárované sukne do strihu A. Ide o úplnú klasiku v móde, ktorá sa využíva najmä v chladnejších mesiacoch. Strih do tvaru A lichotí ženskej postave, pretože opticky zužuje pás a predlžuje nohy. Takže je ideálnym módnym doplnkom. 

Okrem vyššie spomenutých trendov budú prevládať aj kvetinové látky a jemne priehľadné materiály na oblečení. Na teplých svetroch nebudú chýbať škandinávske vzory, ktoré sú takou jesennou a zimnou klasikou.

Kráľovnou farieb bude fialová 

Práve fialová bude prevládať túto jeseň v našich šatníkoch. Uvidíme ju najmä na športových mikinách, zimných bundách, kabátoch a dokonca aj na kabelkách. Pozor ale na kombinovanie s inými farbami. Fialová je špecifická a stačí ju zladiť s jemnými odtieňmi, napríklad krémová alebo biela.

 

Ak ste sa nechali inšpirovať naším článkom, môžete si na našom e-shope objednať látky, ktoré budú hitom tejto sezóny. 



Select s.r.o.

Zamarovská 80
911 05 Trenčín - Zamarovce

032 743 43 29
selecttn@selecttn.sk

Newsletter

Tvorba web stránok - Ján Ďuriga