5 štýlových izieb pre deti, ktoré si zamilujete

Dátum pridania: 08. apríl 2021

Detská izba má byť nielen bezpečné miesto pre vaše detičky, ale aj miesto, kde sa budú cítiť pohodlne a príjemne. Zariaďovanie izby je náročné, no pri troche snahy dokážete vytvoriť čarovné miesto. Poďte sa inšpirovať štýlovým zariadením.

1.Šedou nič nepokazíte

Šedá v kombinácii s bledoružovou je tá správna voľba pre dievčatko. Ak chcete pre dieťa vytvoriť oddychové miesto, v ktorom sa bude cítiť pohodlne, zaveste jej na stenu baldachýn. Stačí už iba pár podušiek, obľúbených plyšákov a vytvoríte malé kráľovstvo. Dajte si ušiť baldachýn podľa svojich predstáv. Kvalitné látky nájdete v našom e-shope.

2.Nízky nábytok je praktický

Dnes sa izbičky nezapĺňajú veľkými skriňami. Pre deti je praktický nízky nábytok, na ktorý dočiahnu. Môžu si tak zobrať samy čokoľvek, čo potrebujú. Priestor viete skrášliť jednoduchými maľbami na stenu a pohodlnými poduškami.

 

3.Vzorované látky vytvoria lepší dojem

Drevený nábytok v kombinácii so vzorovanými návlečkami na posteľ a žltou podložkou vytvárajú zaujímavú kombináciu. Práve látky dokážu dať miestnosti úplne nový nádych. Do detskej izby odporúčame vyberať iba kvalitné a zdravotne nezávadné bavlnené látky

 

4.Ako pre princeznú

Izba ako z rozprávky. A práve po takej dievčatá túžia. Zábavné prvky ako hrad a šmykľavka vytvoria celodennú zábavu. Kvetinové vzory a látky zase osviežia priestor. Pre ešte lepší efekt môžete použiť závesy zo saténu

 

5.Niečo pre aktívne deti

Stačí trošku kreativity a z izby sa dá urobiť zábavné miesto. Nikdy však nemôžeme zabúdať na bezpečnosť. Priestor je dobré zabezpečiť ochrannými prvkami a mäkkými materiálmi.

Veríme, že sme vás inšpirovali a niektoré prvky použijete aj do izieb vašich detí. Veď detská radosť je to najkrajšie, čo máme.

Zdroj fotiek: pinterest.com

 

Select s.r.o.

Zamarovská 80
911 05 Trenčín - Zamarovce

032 743 43 29
selecttn@selecttn.sk

Newsletter

Tvorba web stránok - Ján Ďuriga